The Body Shop -Shea Body Butter

14:31

Nema me vec neko vreme i izvinjavam se zbog toga...opravdan je razlog, a o tome pisem u nekom od narednih postova. Danas cu vam pisati o proizvodu sa kojim sam se prvi put susrela pre nekih mesec dana.
U pitanju je proizvod The Body Shop Body Butter Beurre Corporel ( Shea Body Butter).Kao sto vec napomenuh, proizvode The Body Shop - a nisam ranije imala prilike da probam, medjutim, ovaj Body Butter dobih od meni jako drage osobe koja zna koliko volim da isprobavam nove kozmeticke stvarcice. :) 
Elem, sto se tice uopste Body Buttera, uvek sam zelela da probam jedan, medjutim, nikako nisam naletela na ''onaj pravi''. Ovaj me je totalno oborio sa nogu. Prvo, predivno mirise, drugo, iako je malo masniji od drugih mazalica za telo, moja koza ga odmah upija i ostaje dugo hidrirana. Miris se dosta dugo zadrzava na kozi, sto je meni veoma bitno.
Dok sam malo guglala na njihovom sajtu, primetila sam da im je ovo Best Seller proizvod, sad shvatam i zasto. :) Struktura mu je kremasta, a miris veoma intenzivan. Dobila sam ga u ambalazi od 50ml, sto mi je veoma dovoljno za testiranje. Pakuje se i u vecim ambalazama od 200ml i sigurno cu kupiti to pakovanje sledeci put.


Cena mu varira, na njihovom sajtu je trenutno snizen i cena za pakovanje od, mislim, 200ml je sa $20 snizen na $10.

Da li koristite Body Butter-e i kakvi su vam utisci?
Ja sam prezadovoljna i sigurno cu kupiti opet. :)

P.S. ukoliko ste voljni, mozete lajkovati moju ( novopecenu) Facebook stranicu OVDE.

You Might Also Like

2 коментара

Serbian Beauty Bloggers

BlogFeedNews

Balkanska Beauty Zajednica

Saradnica i na portalu