Sleek Oh So Special Palette

18:03

Nedavno sam sa makeuplaza.rs poručila ovu divnu paleticu, iz razloga jer nam se bliži leto, a samim tim i putovanja. Bila mi je potrebna jedna manja paletica senki, sa bojama koje meni odgovaraju i praktična tako da staje u svaki neseser. Upravo takva paleta je Sleek Oh So Special. 


S obzirom na to da mi je stigla pre par nedelja, prošlo je dovoljno vremena da mogu da napišem svoje utiske. 
Prvo, paleta je dosta manja nego što je meni to izgledalo na sajtu. Izradjena je od čvrste mat plastike. Kada se otvori, na jednoj strani palete smešteno je 12 senki u dva reda, dok se preko cele druge strane nalazi ogledalo.
Paleta je upakovana u kartonsku kutiju, na kojoj je ispisan sastav.Što se tiče samih senki, one su solidne. Ne mogu da kažem da su najbolje koje sam probala, ali ono za šta će meni da služe, sasvim su zadovoljavajuće. Kao što već napisah, paleta sadrži 12 senki, od kojih su  7 potpuno mat i 5 su šimeraste. Kada otvorite paletu, nailazite na zaštitnu foliju na kojoj su ispisani nazivi samih senki.
Na fotografiji ispod možete da vidite kako senke izgledaju u kombinaciji sa Nyx bazom (white). Fino su pigmentisane. Od svih senki, najmanje mi se dopada i najslabije koristim senku pod nazivom Bow, dok sam najviše oduševljena senkom Noir (crna mat senka). Šimeraste senke Organza ,Gateau i Gift Basket su (po meni) slične senkama Dust ,Burnout i Trick iz UD Naked 3 palete.
Cena ove palete je 1400 dinara i može se poručiti na sajtu makeuplaza.rs.

Da li ste probali neku od Sleek paletica i koju mi preporučujete?

You Might Also Like

12 коментара

 1. Istu paletu bih i ja poručila, ali ne privlači me da je kupim.

  ОдговориИзбриши
 2. Pakovanje deluje bas kvalitetno i skupo, a sam izbor senki mi se takodje svidja :)
  Mada do sad nisam narucivala njihove palete

  ОдговориИзбриши
 3. Mislim da se svi iznenade koliko je mala. Što se tiče šimerastih meni su bolje od Naked palete, a crna je senka koja se najbolje blenda od svih tih tamnih koje imam. :)

  ОдговориИзбриши
 4. Imam istu paletu i zaista sam zadovoljna. Za svakodnevni makeup je super :)

  ОдговориИзбриши

Serbian Beauty Bloggers

BlogFeedNews

Balkanska Beauty Zajednica

Saradnica i na portalu