Dermix Anti Age Hydrator

13:39

Dosta dugo sam bila u potrazi za odgovarajućom kremom za lice,ali mi to nikako nije polazilo za rukom. Bila mi je potrebna krema koja će da hidrira moju kožu, a da je pri tom dodatno ne masti. 
Kada su mi na testiranje stigli proizvodi od divnih ljudi iz Dermix-a, medju njima se nalazio i tester kreme, čija recenzija je tema današnjeg posta.( a ubrzo potom u mojim rukama se našlo i full size pakovanje :) )
Moram da priznam da nisam očekivala mnogo toga,upravo zbog mog problematičnog lica koje odbacuje skoro svaku kremu ( koju sam do sada probala). Međutim, već prilikom prvog koršćenja, ovaj proizvod me je totalno razuverio.


Samo pakovanje je veoma elegantno i odaje utisak luksuznog i skupog proizvoda, koji se dozira na pumpicu. Ambalaža sa proizvodom ( 50ml ) smeštena je u kartonsku kutiju na kojoj se nalaze potrebni podaci o samom proizvodu, između ostalog i sastav proizvoda koji možete pročitati na fotografiji ispod.Anti Age Hydrator je idealno izbalansirana dnevna i noćna krema. Pogodna je za sve tipove kože, uključujući  i masnu ( kakva je moja koža). Obezbeđuje koži dugotrajnu hidratantnost, bez dodatnog zamašćivanja. Sadrži antisolarni zaštitni faktor SPF 15, što je sada, u toku leta, veoma bitno. Nanosi se ujutru i / ili uveče, na prethodno očišćenu kožu. Ja lično je nanosim samo uveče i koža ujutru mi bude izrazito meka i nežna, bez dodatnog mašćenja . Jedna pumpica je dovoljna da se 'pokrije' celo lice Kada potrošim ovo pakovanje, sigurno ću uzeti novo, jer smatram da mi je ovo najbolja krema do sada i da potpuno odgovara mom licu.

Proizvod je bez parabena, nekomedogeno i nije testirano na životinjama!

Trenutno je porizvod na sniženju 25% i njegova cena je 1717, 50 RSD. Može se poručiti putem sajta dermix.rs.

Da li ste probali ovu kremu i šta mi još preporučujete od Dermix proizvoda?

You Might Also Like

4 коментара

Serbian Beauty Bloggers

BlogFeedNews

Balkanska Beauty Zajednica

Saradnica i na portalu