MakeUp Revolution Ultra Eyeshadows Beyond Flawless Paleta Senki

15:42

Današnji post jeste nastavak priče o MakeUp Revolution proizvodima koje sam kupila na letovanju, a kojih na veliku žalost nema kod nas. Prošli post o MakeUp Revolution proizvodima bio je posvećen recenziji palete rumenila, i njega možete pogledati ovde, a danas vam predstavljam paletu senki Beyond Flawless.


Kao i uvek, krenuću od samog pakovanja. Paleta je smeštena u kartonsku, zlatnu kutiju, na čijoj poleđini su prikazane nijanse seni. Sama paleta je izrađena od čvrste plastike, na kojoj zlatnim slovima piše naziv palete i brend ( koja polako ali sigurno počinju da se skidaju sa palete). 


Kada se paleta otvori, preko cele jedne strane nalazi se ogledalo, dok su na drugoj strani palete smeštene 32 senke. Uz paletu se ne dobija aplikator za nanošenje senki.


Kao što možete da primetite, boje su veoma neutralne, nosive i lake za kombinovanje. Uglavnom su šimeraste senke, dok je onih mat veoma malo (svega možda četiri ili pet). Na senkama se nalazi i celofan sa ispisanim nazivima senki.
Što se pigmentacije tiče, mat senke su slabije pigmentovane, izuzev crne ( Blackest) senke koja je izuzetno pigmentovana. Na kapcima fino izgledaju i ukoliko ne stavite bazu za senku,mada sa bazom daleko bolje sve to izgleda. Jedina mana ovih senkica je što se poprilično truse, tako da je preporučljivo da prvo našminkate oči pa potom lice. Na ruci su prikazane nijanse koje sam najčešće koristila. Kao što možete primetiti, nijansa Tawny je veoma slična Nyx rumenilu u nijansi Taupe , i odlična je za definisanje pregiba kapka. 

Kako sam ih kombinovala, možete videti na fotografiji ispod.


Paleta je kupljena u Cosmetics Marketu i njena cena je bila 13 eura.

Da li ste probali neke MUR senke i kakvi su vaši utisci?You Might Also Like

3 коментара

  1. Boje su bas dobre, pogodne za svakodnevno sminkanje i to mi se bas dopada. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Imam je i ja, fina je. Ocekivala sam da je veca (po dimenzijama), ali je svakako pogodna za putovanje, a i boje su neutralnije.

    ОдговориИзбриши

Serbian Beauty Bloggers

BlogFeedNews

Balkanska Beauty Zajednica

Saradnica i na portalu