Palete za sminkanje...

13:37

Sada ću vam predstaviti moje dve lepotice koje od skoro posedujem i koje ne bih dala ni za šta na svetu..:) U pitanju su dva seta  ( palete ) za profesionalno šminkanje koje sadrže apsolutno sve što je potrebno za šminkanje ( naravno, pri kupovini treba odabrati onu paletu koja sadrži boje i nijanse koje najčešće koristite).Tako je to kad imate najboljeg dečka na svetu! :)
Prva paleta jeste Nouba 132, inače novogodišnji poklon od dečka...:) Mnogo sam čitala o Nouba kozmetici i mogu vam reći da cene i nisu toliko pristupačne. :( Kod nas u Srbiji se ovaj brend može naći, ali je mali broj parfimerija koje ga nabavljaju. Konkretno u Novom Sadu, čini mi se da ih ima samo u dve parfimerije, ali nisam 100% sigurna, proveriću, jer mi je u planu da probam njihov tečni puder. Što se tiče same šminke ( na osnovu onog što sam do sada probala ) ja sam veoma zadovoljna. Senke su pigmentovane, postojane, lepo se nanose. Kameni puderi i rumenila su fantastični, ruževi pogotovo.Ova paleta 132 sadrži ogledalo, 37 mat senki, 3 bronzera, 3 rumenila, 2 kamena pudera, 4 aplikatora ( dva za senke, 1 za rumenilo, 1 za ruževe ), maskaru, crni krejon i 4 kremasta  ruža ( pink, braonkasto/nude, roze/narandžasta i crvena boja).
Pozitivna strana kod ovih paleta jeste koliko god da se šminkate često, traje veoma dugo ( osim ruževa, koji su mi već pri kraju :(  ).

Ovako izgleda sklopljena...


 Prvi nivo sadrži 37 senki...

 U drugom nivou se nalaze levo 3 bronzera, u sredini 2 kamena pudera i desno 3 rumenila...

U trećem nivou smešteni su aplikatori, ruževi i u sredini kameni puderi iz prethodnog nivoa...


Druga paleta mi je No Name :) ( zaista ne znam koji je brend u pitanju ), dobih je od sestre na poklon. Takođe je fantastična, sadrži sve ono što mi treba kako za dnevno šminkanje tako i za večernje. Ova paleta se sastoji od ogledala, 16 mat senki, 2 kamena pudera ( svetliji i tamniji ), 4 rumenila, 5 kremastih ruževa ( u braon i bordo nijansi ) ,aplikatore za senke, rumenilo, ruževe i maskare.

Ovako izgleda sklopljena...

Prvi nivo sadrži tamniji kameni puder u sredini i 8 mat senki u braon nijansama...

Drugi nivo sadrži svetliji kameni puder u sredini i 4 rumenila...

Treći nivo se sastoji od  8 senki ...

U poslednjem, četvrtom, nivuo smešteni su aplikatori, maskara, i 5 kremastih ruževa...

To bi bilo to,ukoliko i vi imate vaše lepotice,slobodno ih opišite... :)

You Might Also Like

5 коментара

 1. Одговори
  1. Negde sam procitala da ih imaju Mauricijusove parfimerije u Terazijskom prolazu i na Zelenom vencu,ne znam koliko je star ovaj podatak,proverite... :)

   Избриши
  2. ovaj opis gde se moze naci u Bg-u,pa proveri jel jos vazeci...Mauricijus u Brankovoj je kod Zelenog venca ( na strani gde je Mc Donald's), kad sidjes tamo,vratis se malo unazad, parfimerija je na uglu prve zgrade, videces veliku reklamu za Fruttini ili tako neku kozmetiku.

   Избриши
 2. Zavidna kolekcija :) Prvi put se susrecem sa nekim proizvodjacima. Svaka cast odlično uradjena recenzija :)

  ОдговориИзбриши

Serbian Beauty Bloggers

BlogFeedNews

Balkanska Beauty Zajednica

Saradnica i na portalu