TAG: Bloggers made me do it!

17:52

Od kako vodim svoj blog,od tada redovno pratim i citam druge blogove i veoma sam sklona kupovini pod uticajem istih. Moram da napomenem da je svaka takva kupovina bila veoma pametna i da se nije desilo da mi kupljen proizvod ne odgovara. To je dokaz da devojke koje recenziraju proizvod to rade veoma iskreno.Rimmel Kate Moss 102 karmin sam kupila posle procitane recenzije kod Make Up Licious. Jako dugo sam zelela bas ovu nijansu.

Aura Absolute Matte tecne ruzeve u nijansi 610 Vivid Feel i 613 Good Vibes sam odmah kupila posle odgledane video recenzije kod Ive sa bloga The Casual Princess.

Crossing Beauty blog je "krivac" za kupovinu Essence Soo Glow!Cream powder highlighter .Ako vas zanima moja recenzija ovog proizvoda,klik ovde.

Aura Cover Me! tecni puder je proizvod o kojem je dosta pisano i zaista je hvaljen. Na vise blogova,koje redovno pratim,sam imala prilike da citam - Pirlitanje , Sminka Je LjubavBamby's Beauty Lab.

Essence all about matt! Fixing compact powder je najhvaljeniji proizvod sa ove liste. Imam utisak da ga svaka blogerka poseduje. Ne secam se tacno kod koga sam prvi put citala o njemu.

Labello Lip Butter Raspberry Rosé je proizvod o kom sam citala uglavnom na blogovima koje vode devojke koje nisu iz Srbije, jer kod nas ovaj proizvod do skoro nije bio dostupan. Da se toliko nije pojavljivao i bio aktuelan u blogosvetu, mislim da ga u radnji ne bih ni primetila.

Artdeco Camouflage Cream sam odavno zelela, ali nisam bila u potpunosti sigurna da li radi posao kako kaze proizvodjac i prodavac i da li je zaista bas tako efikasan. Posle Andjelijine recenzije na blogu Cosmoholic, ovaj korektor je u mojim rukama.


Sta ste vi poslednje kupili pod uticajem blogova? :)

You Might Also Like

2 коментара

Serbian Beauty Bloggers

BlogFeedNews

Balkanska Beauty Zajednica

Saradnica i na portalu