Aura Take Care Of Me Tečni puder - recenzija

12:59

Nedavno mi je kozmetička kuća Aura ukazala poverenje i na recenziranje poslala novu liniju tečnih pudera Take Care Of Me.


Naime, kako je Aura do ovog proleća "izbacila" na tržište mnoštvo noviteta, ovog puta reč je o puderu namenjenom za sve tipove kože, lagane strukture, slabe ( prirodne ) moći pokrivanja koja se lako nadograđuje.Tekstura ovog pudera je svilenkasta, a završnica po malo sjajna, prirodna, tako da je, po mom mišljenju, ovaj puder idealan za osobe sa suvom i normalnom kožom, tok je kod osoba sa kombinovanom i masnom kožom potrebno dodatno matiranje.Ono što je veoma bitno i što ukazuje na to, da pored ulepšavanja, Aura brine i o nezi naše kože, jeste da ovaj puder sadrži biljne ekstrakte i vitamin C, čija kombinacija ima zadatak da štiti našu kožu i hidrira u toku nošenja ovog pudera. Takođe, puder Take Care Of Me sadrži faktor zaštite od sunčevog zračenja 15 i postojan je do 12h, što ne mogu da potvrdim jer sam ga nosila najviše 8 sati i stajao je bez popravke.

Pored Cover Me pudera ( čiju recenziju možete pročitati ovde ) i Refresh Me , koji su takođe Aurini noviteti, smatram da je puder Take Care Of Me "zlatna sredina". 
Iako u jednom sloju neće pokriti sve nedostatke na licu, sa dva sloja rešava problem ( bar u mom slučaju). Nije težak na licu, i pogodan je za svakodnevnu upotrebu.Što se nijansi tiče, ovaj puder dolazi u pet ( malo tamnijih ) nijansi, od kojih, trenutno, mogu da koristim prvu i drugu, ali bliži nam se leto, tako da će uskoro i ostale nijanse biti upotrebljive.
Nijanse: 801 - light beige, 802 - natural, 803 - pastel rose, 804 - golden, 805 - bronze.Sama ambalaža deluje veoma luksuzno i odaje utisak "skupog" proizvoda, iako je cena ovog pudera veoma pristupačna. Bočica je mat, staklena, sa crnom pumpicom, preko koje dolazi proziran čep sa nalepnicom koja spaja čep i bočicu, tako da ste sigurni da pre vas niko nije otvarao proizvod.


Puder Take Care Of Me možete naći u svim parfimerijama i drogerijama koje prodaju i Aura kozmetiku. Cena je 859 dinara.

***Proizvodi su dobijeni na testiranje, ali to ne utiče na moje mišljenj o istim. Zahvaljujem se Auri koja mi  je omogućili da probam ove divne proizvode.

Da li ste probali ovaj Aurin novitet?
Kakvi su vaši utisci?
Ako niste, da li bi voleli da probate?You Might Also Like

3 коментара

  1. Jako mi se dopadaju 801 i 802 nadam se da ću imati prilike da ih probam, imam cover me i sa njim sa jako zadovoljna :)

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam probala Care of Me, ali zato koristim Cover Me koji je meni odlican, planiram i kupovinu korektora za par dana. :)

    ОдговориИзбриши

Serbian Beauty Bloggers

BlogFeedNews

Balkanska Beauty Zajednica

Saradnica i na portalu