Favourite lipsticks this summer

13:04

S obzirom na to da smo uveliko zakoracili u leto,iako se po vremenu to bas i ne moze reci :) , odlucila sam da napisem jedan "letnji" post i to o omiljenim ruzevima za ovo leto. Do sad sam nekako uvek kupovala i koristila neutralne nude ruzeve,koji,po meni,idu uz svaku kombinaciju. Medjutim,postali su mi malo dosadni,i ovog leta moje usne su uglavnom u nekim rozikastim i koralnim bojama.
Za ovo leto,izdvajam tri favorita,koja su bas...letnja!:)
U pitanju su ruzevi: Golden Rose 128, Golden Rose 57 i Don Juan 30. Kao sto mozete da primetite,morao je da se nadje i jedan rozikasto/nude ruz...:)Golden Rose 128  mi je relativno novi ruz i odmah sam se zaljubila u njega. Boja vuce na narandzastu i prava je letnja. Po meni,mislim da bi bio pun pogodak da je jos i mat,ali i ovako je super.


Golden Rose 57, hot,hot,hot pink boja. Njega sam dobila na testiranje od Parfimerije Eos. Nikad me nisu privlacili ovako jaki ruzevi,ali mnogo dobro izgledaju na usnama. Ovaj ruz mnogi porede sa Mac Candy Yum Yum.


Don Juan 30  rozikasto/nude boja. Jedan neutralan ruz za svaku make up i odevnu kombinaciju.


Ovo su moja top 3 ruza ovog leta,
nadam se da vam se dopadaju
i da neki od njih svrstavate i u svoje favorite...
You Might Also Like

2 коментара

  1. Svi ruževi mi se sviđaju, ali prve dvije nijanse nikako nisu "moje" :/ nisam navikla da ih koristim i nemam pojma koje mi boje dobro stoje. Inače koristim samo nude i crvene ruževe. Pokušavam to promijeniti, ali ne ide mi baš :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Joj razumem te, i ja nekako "nisam ja" kad stavim neki jaci ruz,ali nekad prija promena :D

      Избриши

Serbian Beauty Bloggers

BlogFeedNews

Balkanska Beauty Zajednica

Saradnica i na portalu