Testiranje proizvoda - Part 2

14:58

Ovaj post je drugi deo Testiranja proizvoda  koje sam dobila od Parfimerije Eos i on ce biti uglavnom u slikama. Part 2 ce sadrzati moje prve utiske i swatch- eve dekorativne kozmetike za usne. U pitanju su cetiri ruza za usne i dva sjaja brendova Golden Rose, Aura i  Flormar. Sve boje su veoma vesele, letnje i nosive uz svaku priliku.

Prvo cu predstaviti ruzeve i krenucu od Golden Rose 57. Ovo je jedna hot, hot pink boja. Do sada nisam imala priliku da probam bas ovakvu boju, ali mi se veoma dopada. Mnogo me podseca na Mac-ov Candy Yum Yum. ( Pa eto, ko voli taj ruz, ovo mu dodje kao jeftinija, ali ne manje kvalitetna varijanta :) :) Tekstura ruza je kremasta, vise vuce na mat, ali ima blagi sjaj. Veoma je dugotrajan.
Drugi ruz je iz iste linije Golden Rose  kao prvi, ali u broju 65. U pitanju je jarko crvenia boja. Tekstura mu je ista kao kod prvog ruza i takodje je veoma dugotrajan.

Treci ruz je takodje Golden Rose 92,  tester pakovanje, tako da ne znam da li je iz iste linije kao prethodna dva, ali pretpostavljam da jeste jer je i njemu tekstura ista. Boja je bledo roze. Ovakve ruzeve volim da nosim tako sto prvo stavim nude olovku na usne pa preko ruz da mi usne ne bi bile bas mnogo svetle.

Cetvrti ruz jeste Flormar Revolution R 06. Boja je crvenkasto bordo i mnogo mirise na tresnju. Tekstura mu je slicna kao kod prethodna tri ruza, ali mozda je za nijansu manje sjajan.Poprilicno se tesko skida... :)

Peti proizvod jeste Golden Rose 62 Lipgloss. Boja je super, na usnama bude bledo ljubicast. Ima sitne sjajne cestice. Nisam ga dugo nosila, tako da ne znam koliko moze da traje na usnama.


I poslednji proizvod jeste Aura 35 Lip Gloss ultra shiny lips. Jedan sladak sjaj za usne, vise je proziran nego sto je roze boje kao sto je prikazano na ambalazi. Mozete ga nositi samog ili preko neke olovke ili karmina.Jos jedna na ruci...


To je sve sto se tice dekorativnih mazalica za usne
koje sam dobila od Parfimerije Eos.
Boje su bas po mom ukusu,ali ako bih izdvajala 
favorita,to bi sigurno bio prvi Golden Rose 57.
Kako vam se dopadaju?


You Might Also Like

6 коментара

Serbian Beauty Bloggers

BlogFeedNews

Balkanska Beauty Zajednica

Saradnica i na portalu